Утре (19 май) точно в 17:00 ч. ви очакваме ви на

...
Утре (19 май) точно в 17:00 ч. ви очакваме ви на
Коментари Харесай

Димитър Новачков: Улицата ми дава пълна свобода

Утре (19 май) точно в 17:00 ч. ви чакаме ви на пл. " Славейков ", когато се открива Street Music Fest, първият фестивал, който ще събере на една сцена китаристи, цигулари, акордеонисти, саксофонисти и артисти, които нормално срещаме по оживените софийски улици. 

Един от първите музиканти, които ще приветстваме, споделя, че свиренето на улицата му дава цялостна независимост и сигурно пристрастява - представяме ви Димитър Новачков. Може и да го познавате, тъй като той от доста години е част от клубната сцена в София като фронтмен на образуваната от него още през 2003 година група Faces. 

Димитър излиза на улицата преди няколко години. Първоначално е със негов прочут, които свири на контрабас, а по-късно и самичък.

" Свиренето на улицата ми харесва дотам, че стопирах да вървя по участия в заведения. Или най-малко по такива, които не са ми изключително приятни ", споделя той. " Улицата ми дава цялостна независимост и съм сигурен, че пристрастява ". 



За присъединяване си в Street Music Fest е подготвил свои тълкования на обичаните му групи и реализатори, както и няколко авторски песни. 

Да  честваме дружно достоверната градска просвета и да се срещнем от близко с уличните изкуства!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР